KIT Natural Stone Набір від Faber

• 1937.32грн.

KIT Natural Stone Набір від Faber

1.PROTECTOR захищає мармуру, граніту, агломерати і тому подібного. Захищає вертикальні поверхні, кухонні стільниці, столи і т. Д. Від масла, кави, напоїв, маркерів, фарб і т. Д. PROTECTOR є просоченням і не підвищує стійкість до травленню від вина, оцту, томатного соку, лимонного соку, кислотні чистячі засоби і т. д.

Застосування Нанесіть тонкий рівний шар PROTECTOR на чисту і суху поверхню за допомогою тканини, що додається до цього комплекту, або за допомогою кисті. Тільки на дуже всмоктують матеріалах, повторюйте нанесення як мінімум через три години після нанесення першого шару. Дайте висохнути, потім видаліть будь-які залишки тонкого сталевого ватою або м'якою тканиною, сухою або трошки зволоженою PROTECTOR.

2. CREAM TOP - це продукт, створений для догляду за кухонними і ванними поверхнями, столами і т. Д. З мармуру, граніту і аналогічних матеріалів. Якщо CREAM TOP постійно використовується, запобігає утворенню плям через вапняної води і зберігає незмінний зовнішній вигляд поверхню. Якщо цей тип плями або незначною корозії вже існує, його можна легко видалити за допомогою нашого комплекту для відновлення.

ВИКОРИСТАННЯ: невелика кількість продукту рівномірно нанести на поверхню і розподілити за допомогою тканини або губки; зачекайте кілька хвилин Продукт просушити, потім полірувати м'якою тканиною до повного висихання.

ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ: промийте поверхню спеціальним миючим засобом TENACIUS.

3. TENACIUS - очисник з нейтральним pH, відповідний для щоденного догляду за мармуром, гранітами і камінням для видалення накипу або бруду. Завдяки своїй ніжній формулюванні він поважає мармур і його характеристики.

Спосіб застосування та Розпилити засіб в нерозбавленому вигляді на зовнішніх поверхнях, намастити вологою тканиною і вимити. Промити чистою водою.

Навіть якщо цей продукт має нейтральний pH, ми рекомендуємо уникати тривалого контакту з кам'яними поверхнями або іншими полірованими делікатними матеріалами.

Характеристики
Матеріал, що обробляється мрамор, гранит, травертин, оникс, натуральный камень
Консистенція жидкий
Країна виробник Италия