KIT 3P QUARTZ Набір від Faber

• 1650.00грн.

TOP CLEANER

TOP CLEANER - це миючий засіб з нейтральним pH, яке відмінно підходить для догляду за такими поверхнями, як мармур, агломерат на основі кварцу, як для кухонь, так і для ванних кімнат. Продукт, крім того, що є звичайним миючим засобом, має функцію уповільнення утворення накипу.

Продукт готовий до використання і повинен бути розпорошено на зовнішніх поверхнях, а потім оброблений губкою або тканиною. Ми рекомендуємо добре промити після нахилу. Час контакту з продуктом повинно бути мінімально необхідним для очищення.

QUARTZ CLEANER

Кислотний миючий засіб для глибокого очищення кварцу, видаляє патини, плями і залишки

Миючий засіб на водній основі для надзвичайної очищення кварцових агломератів. Він діє глибоко всередині текстур і пір поверхні, витягуючи бруд, плями і залишки, незалежно від того, наскільки вони вперті. Це ефективно також проти поверхневих патини, викликаних традиційними прибиральниками. Не використовуйте на чутливих до кислоті матеріалах

Спосіб застосування Використовувати чисту для поверхневої патини або субборна бруду, розведену у воді 1: 2 або 1: 3 для меншою субборной бруду. Нанести на поверхню і почистити щіткою з допомогою однодискового верстата або кисті. Дозвольте цього діяти протягом 10-20 хвилин, чистячи це. Видаліть залишки вологим вакуумом або паперовими рушниками. Добре промити водою, щоб видалити всі залишки. Повторіть миття при необхідності. Захищати ділянки, які не підлягають обробці. Ми рекомендуємо зробити попередній тест для оцінки опору поверхні. Прочитайте Технічний паспорт.

ENHANCER

Заснована на розчинниках грязе-відразлива обробка з поліпшують кольору властивостями для матеріалів з низьким поглинанням. Надає гідро-олеофобним властивості, покращує колір і тон матеріалу з матовою обробкою. Він захищає від плям, поглинання води і накопичення бруду. Це полегшує звичайне обслуговування. Харчовий контакт безпечний. Спеціально для щільних і малопоглощающіх поверхонь.

Спосіб застосування Використовувати в нерозбавленому вигляді на ідеально чистій і сухій поверхні. Нанесіть тонкий і однорідний шар аплікатором з овечої вовни, валиком, пензлем або білого впала. Зачекайте близько 10 хвилин і змивайте усі з поверхні тканиною, паперовим рушником або білим падом. При необхідності нанесіть другий шар. Зачекайте не менше 3 годин, перш ніж йти по ньому. Чи не мийте протягом 24 годин після нанесення. Захищати ділянки, які не підлягають обробці. Ми пропонуємо зробити попередній тест для оцінки остаточного результату. Прочитайте Технічний паспорт

Характеристики
Матеріал, що обробляється керамика, кварц, искусственный камень
Консистенція жидкий