Рекомендації

30.07.2021

Сліди прибираються механічно, за допомогою шліфування й полірування каменю. Якщо «опік» неглибоко пройшов в тіло каменю, то можна відбутися кристалізацією мармуру. Так що якщо вже так сталося, що ваш..

Подробнее
27.07.2021

Мармур, граніт, кварцити використовуються різної текстури, обробки і колірної гами. Іноді рішенням стає колірної акцент в інтер'єрі. Але з часом експлуатації кольорові камені можуть втратити свою..

Подробнее
05.01.2021

Білий камінь заслуговує на особливу увагу в декорування будинків. Особливо популярними є-Bianco Everest, Bianco Perlino, Calacatto Arabescato, Calacatto Carrara, Calacatto Fantastico, Dalmata,..

Подробнее
19.12.2018

Чорний мармур дуже затребуваний в інтер'єрі. Він традиційно надає приміщенню статусності, не втрачаючи при цьому стиль. Чорний мармур використовується не тільки в якості підлогового покриття, але і у..

Подробнее
19.12.2018

Білий мармур - це безумовно статус і неперевершена краса для замовника. Але головний біль для каменеобробників. Що таке білий мармур для того, хто з ним працює на «ти»? Порізка - це неминучі відколи...

Подробнее
10.05.2017

Мармур – це найкрасивіший, але вибагливий камінь. Тому за ним потрібно доглядати дбайливо та акуратно. Захист мармуру може вас убезпечити від розлитого чаю, кави, олії, бутерброду, що впав, маслом..

Подробнее
20.04.2017

Чтобы ответить на вопрос более грамотно надо уточнить вид работ1. Если задача в заполнение каверны или заполнение шва между мраморными плитами применяют клей - мастику на..

Подробнее
27.09.2016

Чим не можна чистити мармур:Запам'ятайте, скільки б вам не радили народні умільці, мармур чистити не..

Подробнее